Over mij

Wie ben ik

Te leven vanuit mijn kernwaarden is me eerlijk gezegd niet voor de wind gegaan. In mijn leven waren tegenwind en stormen kenmerkend. Ballast vanuit mijn verleden en leugens die ik met me meedroeg hebben me vaak onderuit doen gaan en neergedrukt.
Deze ballast en leugens beperkten mij in mijn vrijheid, om mezelf te zijn. Toch heb ik ervoor gekozen, iedere keer weer, om op te staan en mijn “vleugels” uit te slaan. Genieten van de kleinste dingen is iets waar ik zeker om bekend sta.
Ik heb geleerd te zijn wie ik mag zijn, mezelf, geliefd, vrij.
Dat gun ik jou ook van ganser harte.

Johannes 17: 9-11

Op mijn 17e verliet ik mijn ouderlijk huis en ging de in service opleiding  A- verpleegkundige doen. Later de specialisatie obstetrie en gynaecologie. Heb 19 jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt als gespecialiseerd verpleegkundige. In deze periode van mijn leven heb ik in mijn eentje verschillende verre reizen gemaakt. Ik weet wat het is, om als alleenstaande moeder, de kost te verdienen en actief lid te zijn in een kerkgemeenschap ( het lichaam van Christus).

De liefde heeft mij in 2003 naar Zeeland gebracht. Samen met mijn man André hebben we een samengesteld gezin, bestaande uit 6 kinderen.
Dankbaar en gelukkig.

Betreffende werk en opleidingen heb ik vanaf toen eigenlijk van alles gedaan  omdat ik veel leuk vindt en mezelf altijd wilde blijven ontwikkelen. 

Bij deze een indruk:

Vrij Zijn trainingsschool, Bijbelschool, pastoraat, gecertificeerd auditor in de gezondheidszorg, coach opleiding TotalBalance en aanvullende master Rouw & Verlies.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.