Over mij

Van oorsprong kom ik uit een boerengezin. Mijn ouders hadden beiden een oorlogstrauma. Ik ben grootgebracht onder het motto: hard werken en niet zeuren. Lees verder.

Mijn achtergrond

Op mijn 17e verliet ik mijn ouderlijk huis omdat ik de verpleegkundige opleiding ging volgen. Ik heb veel over mezelf en de wereld geleerd, ook door te reizen, maar alleen bij God de Vader vond en vind ik mijn rust en ware zelf.

De liefde heeft mij in 2003 naar Zeeland gebracht. Samen met mijn man André hebben we een samengesteld gezin, bestaande uit 6 kinderen.
We zijn dankbaar en gelukkig.

Johannes 17: 9-11

Ik heb verschillende opleidingen en trainingen gevolgd op het gebied van coaching, innerlijke genezing en vrijheid. Zo heb ik de Vrij Zijn Trainingsschool en de Bijbelschoolgevolgd, en ben ik gecertificeerd TotalBalance coach.

Als coach werk ik met deze methode. Dit is een mix van therapie en coaching. De TotalBalance methode gaat uit van een holistisch zelfbeeld: lichaam, geest en ziel vormen een eenheid. Om goed te kunnen functioneren is het van belang dat deze drie samen in balans zijn. De TotalBalance methode is gebaseerd op Bijbelse principes. Ik kan jou helpen de beste versie van jezelf te worden.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.