Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Bij een coach gesprek en een coaching gesprek met aansluiting wellness gaat u automatisch akkoord met onze Algemene Voorwaarden en huisregels.
Indien U na een coaching gesprek gebruik wilt maken van de wellness hebt u ter beschikking een afgesloten tuin van 500m2 . Binnen die tuin bevinden zich de volgende faciliteiten. Verwarmd buiten zwembad van 28gr. Jacuzzi, 37gr, buiten douches met kantel emmer. Finse sauna in authentieke ruime finse kota, met gebruik van opgieting. 3 geschakelde kota’s met ontspanningsruimte, badkamer, toilet en overnachtingsmogelijkheid. Gebruik handdoeken, badjas, scrubzout. Koffie, thee en minibar zijn aanwezig.
Ons complex is gebaseerd op Finse Kota’s.
Een coaching gesprek en een coaching gesprek met aansluiting wellness wordt met wederzijdse goedkeuring vastgelegd middels een mailing via contactformulier vermeld op “Me Time coaching “. U ontvangt altijd een mail met bevestiging.
Een coaching gesprek en/of een coaching gesprek met aansluiting wellness zijn definitief na volledige betaling via iDEAL. U ontvangt een bevestiging van datum en afgesproken tijd met factuur.
Coaching met aansluiting reservering wellness worden door ons bevestigd via e-mail. Vergeet dus niet uw e-mailadres en het liefst ook een telefoonnummer te vermelden zodat wij u altijd kunnen bereiken.
Wanneer u coaching gesprek, een coaching gesprek met aansluiting wellness wilt annuleren dient u dit minstens 48 uur van tevoren aan ons kenbaar te maken door een berichtje te sturen naar 06-23009422. Indien wenselijk maken we een nieuwe afspraak. Wanneer u geen nieuwe afspraak wenst te maken, ontvangt 50% van het aanbetaalde bedrag terug.
Wilt u uw coaching gesprek en/of een coaching gesprek met aansluiting wellness reservering binnen 48 uur annuleren dan ontvangt u geen restitutie. Uitzonderingen zijn: aantoonbare ziekte of ernstige familieomstandigheden. In die gevallen wordt de aanbetaling gebruikt voor een nieuwe reservering op een andere datum. Anders komt de reservering te vervallen en ontvangt u geen restitutie.
Arriveert u te laat dan brengen wij geen bedrag in mindering. De tijd die u te laat bent, bent u helaas kwijt.
Indien u heeft gereserveerd maar in het geheel niet op komt dagen zonder ons in te lichten ontvangt u geen restitutie.

Cookies

Om je de beste ervaring te kunnen geven maken wij gebruik van Cookies. Door het gebruiken van onze website ga je hier automatisch mee akkoord. Wil je meer informatie? Klik dan hier.